MICRONEEDLING - Terapie cu inductie de colagen

Este una din cele mai eficiente si neinvazive proceduri dermato corective si estetice, de regenerare a oricarui tip de piele. Se poate aplica pe orice zona a pielii cu predilectie pe fata, pe gat, decolteu, scalp, maini, etc.

Are indicatii pentru reintinerirea pielii imbatranite, entry riduri fine si medii, laxitate si flaciditate, pete pigmentare, melasma, cicatrici post acneice si de alta natura, pori dilatati, deshidratare.

Tonifiaza pielea uscata, reduce celulita, trateaza cu succes vergeturile si alopecia.(caderea parului).

Procedura se realizeaza cu ajutorul unui dispozitiv de microneedling prevazut cu ace fine de unica folosinta care perforeaza controlat si invizibil pielea stimuland propriul mecanism de autorefacere prin celulele stem care induc sinteza de colagen, elastina si activeaza circulatia sanguina care oxigeneaza si hraneste tesuturile.Se utilizeaza si cocktailuri care contin substante active (colagen, elastina, acid hialuronic, acizi aminati,polipeptide, vitamine minerale,produse depigmentante,,de lipoliza care aplicate pe zona de interes vor putea penetra mai profund in piele prin microleziunile create prin intepare.

Inainte de inceperea tratamentului se poate aplica o crema anestezica

Se efectuiaza sedinte repetate la 2-3 saptamani interval, iar numarul este in functie de afectiune.

Reactia pielii este minora si recuperarea este rapida.

Se pot asocia si alte proceduri dermato corective si estetice.

Contraindicatii sunt pentru sarcina, alaptare,inflamatii diferite pe zona de tratament, tratament cu anticoagulante,diabet zaharat.

 

Galerie microneedling