SHOCK WAVE THERAPY -Terapie neinvaziva cu unde soc (X WAVE)

Se realizeaza cu ajutorul unuia din cele mai eficiente aparate de ultima generatie care emite unde acustice cu utilizare in medicina corectiv estetica dar si recuperatorie.Acest tratament cu unde soc acustice este indicat pentru remodelare corporala influentand celulita de gradul 1,2,3, depozitele de grasime.

Stimuleaza circulatia sanguina, alimentarea cu oxigen a tesuturilor, stimuleaza producerea de colagen, creste elasticitatea si tonicitatea pielii.Este influentat si sistemul vascular limfatic pentru eliminarea rezidurilor, reducerea edemului si a celulelor adipoase subdermale.

Se trateaza cu succes vergeturile, cicatricile corporale inestetice gradul 1,2,3,boala Dupuytren.

In medicina recuperatorie sant rezultate in tratamentul afectiunilor aparatului locomotor intrucat aceste unde produc o ameliorare a durerilor si a procesului inflamator,dizolva calcificarile dela nivelul articulatiilor si creste mobilitatea articulara.

Beneficiaza boala artrozica cu orice localizare articulara,(maini, laba picioarelor, genunchi, solduri),Se atenuiaza durerile din zona lombara, sacro iliaca, umerala, durerile post traumaticeț spasmele musculare, etc.

Tratamentul este nedureros,se pot efectua 2-3 sedinte saptamanal si numarul lor este in functie de afectiune si rezultatul obtinut (6,8,10)

Contraindicatii pentru sarcina, alaptare, dispozitive active implantate

 

Galerie shock wave therapy