Tratamente dermato-cosmetice si estetice

Dermatologia cosmetica si estetica a luat amploare in ultimii ani si in tara noastra si consta din multiple si variate proceduri medicale pentru ingrijirea tuturor tipurilor de piele:

  • sensibila,
  • uscata,
  • grasa,
  • mixta si
  • cu suferinte - acnee polimorfa, acnee rozacee,discromii (melanoze, vitiligo)
  • agresata de factori fizici si varsta, ridata, cu cicatrici.

In acest cabinet se efectueaza urmatoarele proceduri:

Microdermabraziune controlata

Dermabraziunea controlata

MICRODERMABRAZIUNE CONTROLATA cu aparatura moderna prin care se pot rezolva probleme estetice: cicatrici de orice cauza, acnee activa si cicatriceala, vergeturi, riduri, cuperoza, hiperpigmentatii, tatuaje, etc.

Citeşte mai departe: Microdermabraziune controlata

Mesoterapie

In acest cabinet se efectueaza MESOTERAPIE care consta din introducerea in mesoderm (stratul mijlociu al pielii) cu un dispozitiv special, a unor produse biologice identice cu cele din piele in scop terapeutic, pentru unele boli de piele, si in scop estetic pentru celulita, vergeturi, riduri, melanoze, cadere par, intinerire (mesolift), s.a. Se efectueaza microinjectii superficiale si rapide, fara riscuri, fara dureri, fara cicatrici cu rezultate foarte bune si de durata.

Citeşte mai departe: Mesoterapie

Peeling chimic

Peelingul chimic este o tehnica medicala care consta in aplicarea pe piele a unor substante cu rol de exfoliere controlara a straturilor pielii si declansarea unui proces de regenerare. Se deosebesc 3 tipuri de peeling: superficial, mediu si profund. Indicatiile terapeutice sunt multiple, printre care amintim seboreea, porii dilatati, comedoane (puncte albe si negre), acnee, cicatrici, vergeturi, melanoze(hipercromii), riduri, pete pigmentare de varsta, keratoze senil solare, reintinerire si altele.

In acest cabinet medical se efectueaza peeling superficial si mediu care nu necesita anestezie prealabila si dupa care nu apar efecte nedorite. Rezultatele sunt foarte bune.

Citeşte mai departe: Peeling chimic

Tratamente cu aparat PULSAR AIPL

Lumina intens pulsata (AIPL) este mult utilizata in ultimii ani. In acest cabinet se efectueaza tratamente cu aparat Pulsar AIPL, de ultima generatie, atat pentru epilarea definitiva a parului nedorit, cat si pentru inlaturarea leziunilor vasculare ale pielii - vase sparte (cuperoza, teleangiectazii), leziumi hiperpigmentare ( melanoze, lentigine),  etc.

O alta indicatie este fotointinerirea si remodelarea pielii, tratand o varietate de leziumi produse de imbatranirea cronologica a pielii (pete pigmentare de varsta, keratoze senil solare, riduri, laxitate cutanata). Rezultate foarte bune se obtin si in tratamentul acneei, cicatricelor si vergeturilor. Nu sunt efecte secundare.

Citeşte mai departe: Tratamente cu aparat PULSAR AIPL

NOU - Infuzie de oxigen hiperbaric

Infuzie de oxigen hiperbaric

Tratamente dermatoestetice faciale si corporale cu INFUZIE DE OXIGEN HIPERBARIC care are ca scop oxigenarea tesuturilor dar si transportarea unor substante active in profunzimea pielii, realizandu-se o revitalizare a functiilor pielii si tratarea unor suferinte ale pielii.

Este o tehnologie foarte moderna si revolutionara care se realizeaza cu un aparat special si cu ajutorul unor produse ca acid hialuronic, aminoacizi, precursori de colagen, antioxidanti, vitamine etc.

Citeşte mai departe: NOU - Infuzie de oxigen hiperbaric

Tratamente de reintinerire cu radiofrecventa

TRATAMENTE DE REINTINERIRE CU TEHNOLOGIE DE RADIOFRECVENTA - procedura moderna folosind o trusa speciala  pentru regenerarea pielii, inlaturarea ridurilor, inlaturarea aspectului de piele lasata, imbatranita, imbunatatirea texturii pielii, diminuarea tesutului adipos. Se efectueaza si inlaturarea vaselor sparte ale pielii (cuperoza si teleangiectazii), diminuarea cicatricilor si vergeturilor.

Citeşte mai departe: Tratamente de reintinerire cu radiofrecventa

Tratamente estetice

TRATAMENTE ESTETICE de modelare a conturului fetei, buzelor, umplerea ridurilor, pliurilor si cicatricilor, etc. prin injectarea unor produse speciale, sigure si specifice locului in care se face corectia, cum sunt: Acid hialuronic, Botox si alte substante de umplere.

Citeşte mai departe: Tratamente estetice

Alte tratamente

epilare definitiva

Se mai practica : CRIOTERAPIE, LASERTERAPIE, ULTRAVIOLETE, BIOPTRONOTERAPIE, CHIMIOCAUTERIZARI, MICROSCLEROTERAPIE, EPILARE DEFINITIVA.

Investigatii medicale

In acest cabinet se efectueaza si unele investigatii pentru precizare diagnostic:

  • examene microscopice, bacteriologice, micologice, parazitologice, de la nivelul leziunilor pielii, mucoaselor, unghiilor, scalpului, firului de par si a secretiilor genitale.
  • examinari cu Lampa Wood, care emana radiatii ultraviolete si este utilizata pentru diagnosticarea unor boli cutanate. Lampa Wood permite iluminarea pielii la locul dorit iar nuanta fluorescenței conduce spre stabilirea diagnosticului. De exemplu, în cazul unei infectii cu Microsporum fluorescenta are culoare verde.

Citeşte mai departe: Investigatii medicale